Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 blev produceret i 1965 og var den direkte efterfølger til Ford Taunus Transit. Transit MK1 begyndte en lang tradition for produktion af varevognen. I dag, et møde på vejen Ford Transit MK1 er et mirakel.

I verden finder vi mange brugere af MK1-modellen. Internet butik Transit Center er den eneste butik i verden, hvor der i et permanent tilbud, vil være en del af både nye og brugte ældre Ford modeller.

Ford Transit MK1 udført i mange varianter, fra klassiske erhvervskøretøjer, personbiler, varevogne 4x4. Ford Transit begyndte en æra og sætter en ny standard for serieproduktion af transportvognen.

I dag er mode blevet en restaurant af gamle biler. Denne tilgang er også kommet til en verden af erhvervskøretøjer, fordi mange ejere af Transit MK1 forsøger at bringe den ideelle tilstand. En renoveret model Transit, kan koste titusinder af zloty. Desværre, dele af de gamle modeller er ikke let tilgængelige i det sekundære marked, og søgen efter dem tager en masse tid. Derfor besluttede Transit Center at etablere et permanent tilbud model produceret mellem 1965 - 1978, og dermed kunden vil være i stand til at købe den interessante del af det uden at forlade hjemmet.

mk1