Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

Transit Center er ikke kun en online butik for Ford Transit varevognsdele. En særlig afdeling af Transit Center Motorsport bygger og servicerer også racerbiler. Vores speciale er Ford-biler til RallyCross.

På vores hjemmeside wicikmotorsport.com kan du se de biler, som vores firma har bygget i løbet af de sidste 15 år. Hver af dem har gentagne gange stået på podiet i konkurrencer af europæisk rang. Vores biler blev kørt af bl.a: Tadeusz Myszkier - flere gange polsk mester i racerløb, Knut Owe Borseth - Europamester i rallycross, Marcin Wicik - polsk mester i rallycross, Maciej Polody - Europamester i drift samt mange andre talentfulde racerkørere, der er for mange til at nævne.

Når vi bygger vores biler, arbejder vi sammen med mange europæiske firmaer, herunder Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST, Pauwels Motorsport. Vi bruger vores erfaring fra baner over hele Europa til at bygge vores biler. For nærmere oplysninger om vores andre projekter samt Transit Center Motorsports historie kan du besøge wicikmotorsport.com

Et af vores mest populære projekter er Ford Transit MK7 - en driftbus, der er populær over hele verden og dermed den første drift-egnede varevogn nogensinde.

Vores biler har stor anseelse hos racerkørere og vigtige personer fra bilverdenen. Kickster Znafca deltager med succes i konkurrencer med en Mazda RX8, som vi har bygget. Vankel-motoren, baghjulstrækket og Sebastian bag rattet er uovertruffen i Motorsport Trophy og Track Day-arrangementer. Intet sportsvognsudlejningsfirma i verden ville foragte en Mazda RX8 som denne.

Vores biler har præsteret med succes på racerbaner over hele Europa under sportslige rivaliseringer med kørere som Kuba Przygoński eller Tomasz Kuchar. Ford Focus RX var også en af de mest kraftfulde racerbiler ved Gymkhana Grid-eventet, hvor Marcin Wicik konkurrerede mod kørere som Ken Block, Petter Solberg og Andreas Bakkerud. I 2021 gik den populære Mechanical Orange til den ungarske racerkører Benyó Máté, som havde succes i det ungarske og FIA CEZ-mesterskab.

Flere oplysninger:
Transit Center Motorsport