Warning: Constant TEAM_TITLE already defined in /var/www/vhosts/transitcenter.pl/httpdocs/tc/includes/languages/denmark/history.php on line 14
TRANSIT CENTER, Transit Centers historie

Transit Centers historie

Transit Centers historie

1996

AF KÆRLIGHED OG PASSION

Oprettelsen af Transit Center er tæt forbundet med det enorme lidenskab til køretøjer samt den store kærlighed mellem to personer. Disse to grunde førte til, at i slutningen af 1996, efter vores ægteskabs indgåelse, blev vores virksomhed grundlagt. I starten kaldtes den PHU "Bimera" og var det første skridt på den lange vej, som vi stadig tilbagelægger den dag i dag ...

Marcin Wicik

Begyndelsen var vanskelig, da vi startede næsten fra bunden af. Vores første penge, der var delvist tjent i Storbritannien og delvist lånt fra familien, blev investeret i en grund i Pędzewo. Med tiden blev der på grunden opført nogle provisoriske blikgarager og et træskur, der tjente som vores kontor. Sådan begyndte vores eventyr!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center Historie

1997 - 2004

Evige rejser
efter reservedele

Vi ændrer navnet til Transit Center. Fra det øjeblik beskæftiger vi os udelukkende med at forhandle reservedele til Ford Transit. Denne periode betød evige rejser til Storbritannien i søgen efter brugte reservedele. Vi rejste altid i Ford Transit MK5, som har fået en stor plads i vores hjerter. Vores Transit Van har altid bragt os sikkert hjem!

2000

Import af reservedele
i stor stil

Udover rejser i vores Ford Transit, begynder vi at importere reservedele i en større målestok. Lastbiler lastet op til taget med reservedele ankommer til firmaet samt de første containere ankommer til havnen.

Importerer dele til Transit Center
Bygning af lager Transit Center

2001

Den første store investering
- opførelse af en lagerhal

Vores første store investering var en opførelse af en lagerhal. Projektet krævede hjælp fra naboerne og et tre måneders daglige arbejde. Som et resultat af dette arbejde, blev den første lagerhal for brugte reservedele samt et teknisk service værksted for leveringskøretøjer og racerbiler opført. Det var i dette år, hvor vi startede at bygge de første racerbiler!

2003

Oprettelse af den
første hjemmeside

Et andet stort skridt frem. Transit Centers første hjemmeside oprettes, og vores assortiment udvides med nye reservedele. En rejse til USA, interesse for online handel, vilje til udvikling og samarbejde med Jakub Nita #Qba resulterer i oprettelsen af vores første hjemmeside: www.transitcenter.pl..

Åben www.transitcenter.uk
Transit Center Motorsport vinder mesterskabet

2007

Transit Center Motorsport
vinder RallyCross Championship

Transit Center har altid været stærkt forbundet med motorsporten og isært med rallycross. Vores samarbejde med mange firmaer i branchen resulterede i, at Transit Centers Team vandt i 2007 det polske Rallycross Championship. Den bil, der løb af med sejren i den højeste klasse, var en Ford Focus!

2009

DEN FØRSTE
POLSKSPROGEDE WEBSHOP

Den første polsksprogede webshop med nye reservedele til Ford Transit oprettes. Allerede i begyndelsen af internethandelen kunne vi tilbyde et bredt udvalg af nye reservedele. Efter et par måneder begyndte de første ordrer fra udlandet at ankomme.

Første Onlineshop Transit Center

2011

KONSTRUKTIONEN AF DRIFTBUS
BASERET PÅ FORD TRANSIT

Konceptet om at bygge verdens første leveringskøretøj til motorsport opstod hos Marcin Wicik i 2010. Den oprindelige ide var at bygge den første Transit Ford for Rallycross. I sidste ende blev køretøjet tilpasset drifting, takket være samarbejdet med Polody Performance.

Drift Bus Transit Center

2012

UDVIDELSEN AF VORES VIRKSOMHEDSOMRÅDE
MED EN NABOGRUND

Takket være købet af en nabogrund med tilhørende kontorbygninger, Transit Center udvider sit område og derved skaber mulighed for udvidelse af baglokaler i de følgende år.

Extension selskab Transit Center

2013

DEN FØRSTE ENGELSKSPROGET
WEBSHOP OPRETTES

Vores rejser rundt i Europa i forbindelse med motorsporten og kontakter med lokale forretningsmænd intensiverer vores appetit på en videreudvikling. Således skabte vi vores første engelsksprogede webshop www.transitcenter.uk, der fokuserede på udenlandshandel. Dette var begyndelsen på vores virksomhedsudvidelse til de europæiske markeder!

2014

UDBYGNINGEN AF AF KONTORBYGNINGER
UDVIDELSEN TIL VESTLIGE MARKEDER (FRANKRIG, ITALIEN, TYSKLAND)

Vi satser på udvikling! Vi åbneded en webshop rettet mod flere lande, herunder Tyskland, Italien og Frankrig. På den købte grund udvider vi kontorbygninger og dermed skaber moderne kundeservicefaciliteter og en it-afdeling i Transit Center. Den høje forsyning førte til overtagelsen af selskabet Titan Parts, der handler med distribution og salg af dele til varevogne.

Udvidelse Transit Center
Transit Center Lager

2015

OPFØRELSEN AF EN NY TELTLAGERHAL

Den systematiske realisering af vores fastsatte mål medførte et behov for at opføre en ny lagerhal. Efter at pladsen i den gamle del af virksomheden var blevet ryddet op, opførtes den største bygning på hele Transit Centers området, dvs. en ny lagerhal. Denne investering sikrer os en tilstrækkelig lagerplads indtil 2022!

2015 - 2018

NYE WEBSHOPS
22 LANDE I ALT

Vi udvidede vores it-afdeling, oprettede en særlig gruppe, der beskæftiger sig med reklame, sociale medier relateret til vores webshop samt med vores firmablog. Vi oprettede et professionelt fotostudio for at give kunderne pålidelige og professionelle billeder af vores produkter, der udbydes på internettet. Vi oversatte vores webshop til nye sprog - således i slutningen af 2018 er vi i 22 europæiske lande!

Transit Center i 22 lande!
Fusion med Transland

2019

Yderligere aktiviteter på netværket
Fusion

I 2019 overtog selskabet Transit Center et af de største virksomheder i Polen, der har specialiseret sig i salg af reservedele til Ford Transit varevogn. Fusionen med Transland fra Leszno konsoliderede vores virksomheds stærke position på hjemmemarkedet. Forøgelse af antallet af transmissionsdele i vores lagerhåndtering fortsatte parallelt med forbedring af virksomhedens image i netværket. Det vigtigste mål var position i Google og forbedring af kommunikationen med klienter i sociale medier. Facebook-profilen oversteg 10.000 likes, mens vi i den britiske butik har introduceret kommunikation via Messenger-appen.2020

Sportsmæssig succes og partnerskaber

Vi vandt det polske vicemesterskab i rallycross som sponsorhold for Wicik Motorsport. Den 600 hestekræfter stærke Focus RX med Transit Center-logoet konkurrerede med succes på europæiske racerbaner. Vi etablerede forretningspartnerskaber med Trateo og NGK, hvilket havde en positiv indvirkning på kvaliteten af de tilbudte produkter.


Transit Center Motorsport's succeserØkologi i Transit Center

2021

Retning: Økologi

Vi har indført særlige procedurer i overensstemmelse med finske standarder for at reducere det affald, der opstår i forbindelse med pakning af dele og forsendelse af dem. Pakkefyld er fremstillet af brugt genbrugspapir, det klæbebånd, der bruges til at pakke dele, er genbrugt, og reklamefoldere er baseret på naturmaterialer.


2022

Nyt kapitel i TC's historie

Vi introducerede dele til varevogne fra forskellige producenter i vores sortiment. Året 2022 bragte store geopolitiske ændringer med sig, som påvirkede det internationale salg og e-handelsbranchen. Vi tilpassede vores butik og driftsstrategi til det dynamisk skiftende marked og satte kvaliteten i højsædet.

Busdele i Transit Center

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

Moderne Wonder Woman, eller hvordan man udvikler et firma, når man har tre børn? Et bilfirma, som uden tvivl Transit Center er, er en stor del af mit liv. Jeg har investeriet megen tid, engagement og lidenskab i det. Selv om jeg ikke er uddannet indenfor bilmekanik (jeg er udannet økonom), er jeg nok den eneste kvinde i verden, der har totalt styr på alle reservedele til Ford Transit.

I løbet af 20 år har jeg fået kendskab til diverse fejl og svagheder ved Ford Transit biler. Ikke så få Transit leveringskøretøjer blev mirakuløst helbredt efter nogle få telefoniske tips. Mennesket lever imidlertid ikke kun for at arbejde! Jeg er en almindelig mor til tre vidunderlige børn. Jeg kan lide fysisk aktivitet - alt fra fitness, gennem Zumba til Pilates. Min opskrift på succes? Realisering af fastsatte mål, en vidunderlig familie og stræben efter perfektion.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe