Your browser does not support JavaScript!


Fiat Ducato - rejsendes foretrukne varevogn

Fiat-køretøjer var meget populære blandt europæiske chauffører i det 20. århundrede. Dette skyldtes deres relativt lave pris og almindelige tilgængelighed. Dets position på EU-markedet blev svækket i det 21. århundrede på grund af udviklingen af ​​erhvervskøretøjer blandt konkurrerende varebilproducenter. Det skal bemærkes, at det stadig er en af ​​de mest købte varevogne i Østeuropa. Det er hovedsageligt forbundet med kurerindustrien, selvom det bruges i vid udstrækning af politiet, ambulancer og andre livsområder, der kræver stor lastningskapacitet til køretøjer.

Fiat Ducato debuterede i begyndelsen af ​​80'erne af det tyvende århundrede som efterfølgeren til Fiat 238. Den nye model var mere kantet og passer til stilen med erhvervskøretøjer fra denne tidsperiode. Produktionen af ​​varevognen blev udført af det italienske firma Sevel, der også samarbejdede med Alfa Romeo, Citroen, Peugeot og Talbot. Produktionen af ​​modellen fandt sted i Val di Sangro, hvor Sevel Sud fabrikken blev grundlagt i 1981. Fokus var på universelle og overkommelige løsninger - forhjulstræk, lavt sæt gulv, MacPherson stivere foran og en stiv aksel bagpå. Den første generation af Ducato var tilgængelig i to forskellige udstyrsversioner: S og SX. I 1990 var det første ansigtsløftning af Ducato i historien. Den største ændring påvirkede køretøjets forside - forlygternes udseende ændrede sig, og de blev placeret i det forreste kofangergitter.

Den maksimale hastighed for den første generation af Ducato varevogne svingede omkring 137-140 km / t. I august 1992 blev den elektriske version af Fiat Ducato også oprettet, drevet af en L29-Somer DC elektrisk motor T29C. Den innovative version kaldes Ducato Elettra og blev drevet af 28 batterier med en justerbar bly-syreventil. Disse batterier blev placeret i en trækasse. Batteriets samlede vægt var 868 kg, hvilket overskred køretøjets nyttelast med 118 kg!

Læs næste Fiat Talento ->
 
Indtast et søgeord
Avanceret søgning
Transit Center in Europe