Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

I 2014 Ford Transit Connect MK2 vandt den internationale titel af Van of the Year. Denne model, hver ny Ford, blev det designet til at udføre specifikke opgaver. Denne gang, de kræfter tidligere version MK1, såsom styrke, anvendelighed og pålidelighed, og kombineret dem med en meget større lastrum. Tilslut MK2 modtaget takket være tilfredse kunder

hotwheels Stort udvalg af benzin- og dieselmotorer vil opfylde kravene til chaufføren. Transit Connect modeller MK2 brugte transmissioner (gearkasser) manuelle 5- eller 6 hastighed. Hertil kommer, at kunden har også et udvalg af seks-trins automatgear, hvilket gør den brændende Ford er kun 3.9L / 100 km.

Meget bredt udvalg af tilbehør, der leverer underholdning, sikkerhed og tilslutningsmuligheder med verden. Vi finder blandt andet, Ford SYNC med stemmestyring, så du kan foretage og modtage opkald ved hjælp af simple stemmekommandoer. Sikkerheden for førere og passagerer pleje systemet Active By Stop, som har til formål at forhindre kollisioner ved lave hastigheder.

Ford Transit Connect MK2 produceres i flere karrosseriformer. Disse omfatter: den klassiske model for erhvervskøretøj version af Tourneo og Grand Tourneo. Versioner reklamer til rådighed i to varianter af længden L1 af lastrummet 3m 3 og L2 på overfladen af 3,7 m 3 .

Transit Tourneo MK2 har meget gode køreegenskaber, og interiøret er meget funktionel og komfortabel. Denne model i Euro NCAP crashtest opnået en maksimal score på 5-stjerner, som kun bekræfter sin sikkerhed. Med den nyeste teknologi og moderne design med henvisning til de modeller af biler Ford Transit Connect MK2 er en af de mest populære små varebiler og minibusser, ikke blot i Europa, men i hele verden.

zapraszamy

Hurtigsøgning
 
Indtast et søgeord
Avanceret søgning