Warning: Constant TEXT_5 already defined in /var/www/vhosts/transitcenter.pl/httpdocs/tc/includes/languages/denmark/conditions.php on line 35
TRANSIT CENTER, Hvordan køber i internetbutikken?


Hvordan køber i Transit Center?TRIN 1 - FIND ET PRODUKT

Vælg model på Ford på hovedsiden. Vælg højre kategori. Find et produkt, der er interessant for dig eller brug en søgefelt / boks øverst på siden.

TRIN 2 - TILFØJ PUNKT TIL AT KURV

EFTER AT HAVE VALGT DET RIGTIGE ELEMENT, KLIK PÅ TILFØJ I KURV. Du kan fortsætte shopping proc eller foretage en betaling med det samme.

Husk at Minimum Ordreværdi er 78kr.TRIN 3 - Indtast dataene for forsendelse

HVIS ALLE PRODUKTER, SOM VI ØNSKER, ER I indkøbskurven - Klik på ORDER. Dette fører dig til "Forsendelsesinformation" site.

Fyld forsendelsesoplysningerne og omskrive koden fra billedet, eller log ind på din konto på Transit Center og klik på NEXTTRIN 4 - VÆLG SHIPPING METHOD
Udfyld forsendelsesadresse og vælg fragtmetode. Tilføj kommentarer til ordren og fortæl os om dele, som du ikke kunne finde i vores butik. Vi vil forsøge at finde dem og kontakte dig via telefon eller via e-mail.

Klik på "Næste". Følg rigtigheden af ​​de indtastede data, og hvis du ikke finder fejlen i dem, skal du klikke på "Bekræft bestilling".

TRIN 5 - RELAX, DIN ORDRE ER MODTAGET!
Hvis "Din ordre er blevet accepteret" vises - Du kan bare slappe af og vente på levering. En ordre anbragt til 12.00 på arbejdsdagen vil sandsynligvis blive sendt på samme dag. De vil være i dig 3-10 dage, når vi sender det. 3-5 dage, når vi sender med kurer.

Tak for shopping i Transit Center!

TRANSIT CENTER
dele@e-transitcenter.dk