Your browser does not support JavaScript!


Transit Center - anmeldelser, udtalelser

Anmeldelser er en af de vigtigste faktorer, som kunderne træffer deres købsbeslutninger på. Både produkt- og virksomhedsanmeldelser er vigtige. Undersøgelser viser, at kunder er meget mere tilbøjelige til at give negativ feedback for at udtrykke deres utilfredshed end positiv feedback, når de er tilfredse med en ordre. I denne artikel får du at vide, på hvilket grundlag produktbedømmelser fungerer i vores online shop, og hvordan du kan bedømme et bestemt produkt.

Transit Center dele anmeldelser

Hvert produkt i vores shop har sin egen individuelle side, som viser: pris, produktbilleder, mærke, bedømmelse, kundeanmeldelser og en kort beskrivelse, så du kan matche produktet til dit køretøj. De fleste af oplysningerne er udfyldt af vores personale i den fase, hvor produktet tilføjes til butikkens sortiment. Produktbedømmelsen er et gennemsnit af de bedømmelser, der er givet af kunder, som har købt produktet. Under fanen feedback vises derimod tekstanmeldelser fra kunder, der har delt deres erfaringer efter at have monteret den bestilte del på deres køretøj. Transit Center-produktanmeldelser vises på forskellige sprog, da vi har onlinebutikker i 22 europæiske lande.
Ford Transit MK3 bremsetromle

Hvordan indsender jeg en produktanmeldelse på Transit Center?

En forudsætning for at afgive en udtalelse om et produkt i vores onlinebutik er, at man tidligere har købt den pågældende vare. De anmeldelser, der præsenteres på produktsiden, er fra rigtige kunder. Et par uger efter at de bestilte ford transit dele er blevet afsendt, sender vi kunden en e-mail og beder om feedback. Dette er en værdifuld kilde til information for os om produktkvalitet og kundetilfredshedsniveau. Vi bestræber os på kun at medtage produkter med en gennemsnitlig bedømmelse på min. 4,0 på en fempunktsskala. For at kunne tilføje en udtalelse om et produkt i vores onlinebutik er det således nødvendigt at købe den pågældende vare og modtage en e-mail med et link til at afgive en udtalelse.

De bedst bedømte dele i Transit Center

De bedst bedømte produkter hos Transit Center er dele, der giver mest værdi for pengene. Særligt bemærkelsesværdige er Trateo dele, som er reservedele af høj kvalitet. Kunderne påpeger ofte, at de tilbyder en kvalitet, der ligner de originale dele, til en attraktiv pris. En høj kvalitet i håndværket, en god pasform til montering i køretøjet og brugen af kvalitetsmaterialer i produktionen er også nogle af de fordele, der ofte nævnes. Vi er blevet officiel distributør af Trateo-dele i Europa for at give kunderne gennemprøvede reservedele til en god pris.
Ford Transit MK7 sidespejl

Blandt de velvurderede dele til varevogne er også originale produkter. Det er nøjagtig de samme dele, som går i køretøjerne på produktionslinjerne. Vores sortiment omfatter originale varevognsdele, der ikke længere er i produktion. Det er ægte bilmærker på verdensplan, som gør det muligt for kunderne at renovere veterankøretøjer eller endda reparere gamle campingvogne.

Transit Center - anmeldelser

Udtalelser om vores virksomhed er også af stor betydning. Dette er et meget omfattende emne, som omfatter købsprocessen, kontakten med medarbejderne, ordrebehandling, pakning og forsendelse af varer eller endda klageproceduren. Vi er forpligtet til løbende at udvikle os og tilpasse vores butik til kundernes forventninger. Den vigtigste informationskilde vedrørende udtalelser om Transitcentret er vores virksomheds visitkort på Google Maps. Den gennemsnitlige bedømmelse af vores virksomhed i de sidste par år er 4,8/5,0, og vi arbejder hårdt hver dag for at opnå et endnu bedre resultat.
Transit Center Google Maps

Er du interesseret i varevognsdele? Vi inviterer dig til at benytte dig af vores virksomheds tilbud. Reservedele af høj kvalitet og professionel ordrehåndtering er vores fordele, hvilket bedst bevises af tilbagemeldingerne om Transit Center og vores produkter.

Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: