Your browser does not support JavaScript!


Top 5 varevogne i verden

Varebilproducenter konkurrerer på mange niveauer. Nogle af dem ønsker at skabe de hurtigste biler i verden, mens andre arbejder på de mest økologiske metoder til køresystem. Første varevogn i historien blev produceret under det amerikanske brand Dodge. Erhvervskøretøjsproducenter konkurrerer i øjeblikket med hinanden om at udvikle elektriske varevogne med stor belastning. I dag vil vi fokusere på at sammenligne salgsdataene for individuelle varevogne modeller med titlerne International Van Of The Year.


Hvad er den bedste varevogn nogensinde? TOP 5

5. Volkswagen Transporter
Titel International Van Of The Year: T4 – 1992, T5 – 2004, T6 – 2016
Solgt: 12 millioner varevogne

Volkswagen Transporter T6


Volkswagens flagskibsbilmodel med et simpelt navn "Transpoter" har solgt over 12 millioner eksemplarer over hele verden. Dette er sandsynligvis den mest købte varevogn i historien. Mange mennesker forbinder det med konstruktionshold eller firmabiler, hvilket understreger dets alsidighed og holdbarhed. Tre efterfølgende generationer af Transporter - T4, T5 og T6 vandt titlen som International International of the Year.

4. Iveco Daily
Titel International Van Of The Year: 2000, 2015, 2018
Solgt: over 3 millioner eksemplarer

Daily van from Iveco | 2020


Iveco Daily er en lastbil af højere klasse, der er produceret under det italienske mærke siden 1978. Det skiller sig ud fra konkurrencen på grund af den brede vifte af tilladte bæreevne på køretøjer og når op til 5 ton. Den italienske producent har fra en tidlig alder udviklet sine egne teknologiske løsninger inden for dieselkraftenheder. Salget og produktionen af ​​Iveco Daily er steget markant i de senere år, hvilket understreges af titlerne af International Van of the Year 2015 og 2018. Iveco Daily-dele er meget forskellige på grund af de hyppige facelifts og ændringer.

3. Fiat Ducato (Citroen Jumper, Peugeot Boxer)
Titel International Van Of The Year: 1994
Solgt: 2,6 millioner køretøjer

Fiat Ducato Motorhome


Hvorfor placerede vi Fiat Ducato i en højere position end Iveco Daily på trods af dårligere "tal"? Fiat Ducato er den mest valgte base til bobiler, og dominerer dette markedssegment fuldstændigt. Dette skyldtes lave priser på reservedele og enkle, velprøvede konstruktionsløsninger. Dette køretøjs køretøjer er kun udstyret med dieselmotorer, har en god luftmotstandskoefficient og betjener hundretusinder af rejsende fra hele verden. Det er også værd at bemærke, at Citroen Jumper og Peugeot Boxer er baseret på de samme designløsninger og solgt under andre mærker. Således passer dele til Fiat Ducato meget ofte også til Peugeot og Citroën varevogne.

2. Ford E Series
Solgt: 8,2 millioner køretøjer

Ford E-Series Police New York


Ford E-serien er en naturlig række af så ikoniske køretøjer som Ford Econoline / Club Wagon. Det blev produceret til det amerikanske og canadiske marked i 1996-2014. I 2014 blev han trukket tilbage fra markedet for at give plads til sin europæiske bror - Ford Transit. Imidlertid blev det meget brugt af public service-enheder som politi, hospitaler og tv. På grund af universaliteten og de gode salgsresultater befandt han sig i mange film og andre kulturværker.

1. Ford Transit
Titel International Van Of The Year: 2001, 2007
Solgt: over 8 millioner eksemplarer

Transit Supervan 2


Ford Transit er et element i popkultur og tilbedelse blandt indbyggerne i mange lande, hovedsageligt Storbritannien og Tyrkiet. I de senere år er navngivningen af ​​"Ford Transit" også blevet introduceret til det amerikanske marked, hvor køretøjet tilbydes med høje kapacitetsenheder. Overalt i verden finder du mindst en Ford Transit i hver by. Ford har allerede lanceret 8. generation af sin ikoniske varevogn og mindre erhvervskøretøjer fra samme familie (Custom, Connect, Courier). Fordens popularitet, mangfoldighed af versioner, kontinuerlig udvikling og betydning for popkultur har gjort Ford Transit til det første på vores placering.

Vi vil gerne understrege, at dette er vores subjektive mening, understøttet af salgsdata og antallet af præmier, der tildeles bestemte køretøjer.

Dele til de bedste varevogne


Vi inviterer dig til at sætte dig ind i tilbudet i vores butik, hvor du finder dele til Ford Transit, Fiat Ducato, Iveco Daily, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Renault Master, Nissan NV400, Opel Movano, Ford Transit Custom og Ford Transit Connect, som er den bedste varebil i historien (efter vores mening). Kun de bedste dele til dine bedste varevogne, busser og autocamper.


Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: