Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Hvordan man opbygger en camper van?

Mange rejsende entusiaster drømmer om at skabe deres egen autocamper, som kunne bruges til at erobre hele verden. Det begrænsede lastrum giver ubegrænsede boliger. En ting er nok til en midlertidig madras, andre supplerer bilen med et køkken, og andre skaber selvstændige, uafhængige projekter.


Ford Transit - eget projekt eller klar konstruktion?


De fleste, der planlægger at købe / bygge en vare, bringer denne sag til det økonomiske kriterium. Et personligt forberedt projekt er en billigere løsning. Især at vi ikke behøver at gøre alt i et øjeblik. Uafhængigt arbejde vil helt sikkert give mere glæde og kærlighed til selve køretøjet. At udføre genopbygningen selv kan også opfylde dine egne, specifikke forventninger. Alt er godt ... så hvorfor ville nogen være interesseret i at købe en komplet autocamper? Når nogen er økonomisk uafhængige og har ingen tid - så foretrækker han at gå med klar løsning. En sådan person kan være sikker på, at camperan vil blive skabt af fagfolk. Dette garanterer stabilitet, giver en form for komfort. Under din DIY kan du gøre en masse skader, herunder irreversibel skade. Beslutningen bør derfor afhænge af individuelle muligheder og præferencer. Hver løsning har gode og dårlige sider! Hvis du dog ville beslutte at skifte varebilen ind i en autocamper, har vi nogle grundlæggende tips til dig.Ford Transit - Sådan skifter du en varebil i en autocamper?


1. Vælg den rigtige version af Transit van.

Det første skridt skal være at vælge den rigtige version af en Ford-varevogn. Som du ved godt, ser hver generation Transit van på en anden måde. Du skal tilpasse udvælgelsen til dine egne behov og økonomiske muligheder. Classics entusiaster vil begynde at lede efter modeller MK1 og MK2. Personer, der har brug for mere plads, skal vælge en version med et højt Jumbo-tag. MK3 - MK5 modellerne skal være den billigste. Husk dog, at meget afhænger af motorens tilstand såvel som selve kroppen. Det er lettere at arbejde på en beskeden, velbevaret model end en lækker ost.2. Design de ændringer, du vil lave!

Hvis du allerede har en Ford Transit varevogn, som du kan arbejde på, skal du begynde at planlægge. Mål overfladen af ​​en potentiel seng, arrangerer placering af grundlæggende ting - selve sengen kan suspenderes fra loftet. Det er på dette tidspunkt, at du skal beslutte, om du har brug for et spisekrog, hvor mange kabinetter kan passe, om der bliver en vask, plads til cykler...3. handle!

På dette stadium er der intet andet end at handle. Husk at alle dine bevægelser begrænser dine muligheder i fremtiden. Hvert såret i Transit-kropet vil hvert svejset element reducere antallet af mulige variationer og ændringer. Et af de første trin kan være korrekt isolering af din Transit og anvendelse af passende paneler inde i køretøjet. I næste fase er det værd at placere sengen for at se, hvor meget ægte rum har været indeni. Gør ikke alt på én gang. Trin for trin, fase efter fase, udvikle dit store projekt. Efter at have gennemført de enkelte trin i remodeling, tag dit køretøj på en kort rejse. Kontroller, hvordan de nye elementer reagerer på kørsel - kræver noget mere stabilisering eller støtte? Du bør også overveje at bringe stikkontakter bag på køretøjet. Glem ikke, at det er dit individuelle projekt. Du kan lægge hvad du vil have i det. Fra stenovnen hængt der mellem guldfisken og hængekøjen mellem køkkenet og soveværelset..4. rejse!

Det vigtigste stadium! Bare kom i Ford Transit og ramt vejen! Du behøver ikke at vente på, at hele projektet er færdigt! Start med de vigtigste ting, tag på en rejse og se hvad du savner mest. Så behandle dette element som det næste mål for dit fantastiske projekt. Sandheden er, at der altid vil være noget at rette op på. Du kan dog ikke miste dig selv i konstante rettelser og genopbygninger, fordi du kan glemme hovedmålene for dine handlinger: ADVENTURE!

Husk også at tage sig af den tekniske forberedelse af køretøjet. At overvinde et stort antal kilometer forårsager naturligt slid på visse komponenter, som konstant udskiftes - brændstoffiltre, luftfiltre, bremseklodser. Du kan finde alle disse dele til Ford Transit varevognen på vores hjemmeside! Hvad venter du på? Pas på dine egne drømme!


Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: