Your browser does not support JavaScript!


Electric Ford Transit er nu tilgængelig!

Alt tyder på, at fremtiden tilhører elbiler og autonome køretøjer. De nye regler og den retning, som store bilvirksomheder stræber efter at vise, at vi kan imødekomme elbileres dominans i 15-20 år. Så vidt elektriske køretøjer ikke er så chokerende, er den unikke visning den for "batteriet". Hvor hurtigt vil dette ændre sig? Læs mere!


Lightning SystemsLightning Systems, udvikler af effektivitets- og emissionsforbedringsløsninger til flåder over hele kloden, introducerer et fuld-elektrisk system med nul-emissioner til Ford Transit-passagervogn, varevogne, cutaway og chassis cab-modeller.
Forhåndsbestillinger bliver nu taget af Lightning Systems for sit nye all-elektriske LightningElectric upfit-system til Ford Transit, som firmaet har afsløret.
Det nye konverteringstilbud vil først være tilgængeligt på Ford Transits i den tunge klasse (10.360 pund bruttovognvægt) med køb til rådighed via Ford Motor Company's eQVM-program. All service og ombygninger udføres af Ford QVM-certificerede forhandlere og upfitters.
Samlet set er prisen for en konvertering i USA mellem $ 69.000 og $ 89.000, afhængigt af om man vælger 50-mile-området eller 100-mile-området. Leverancerne er i øjeblikket slated for at begynde tidligt næste år. Installation tager angiveligt kun et par timer tid.
Varieringen baseret på de valgte muligheder, opladning med en 50 kW DC hurtig oplader kan fuldføres inden for en halv time, og nyttelastkapaciteten kan være så høj som 4.000 lbs.
Lightning Systems arbejdede med New Eagle om designet af LightningElectric systemet til Ford Transit. UQM Technologies vil levere drivaggregatets komponenter i dette kit, herunder gearkasse, elmotor og inverter samt softwarekontroller for optimal ydeevne og effektivitet.Deutsche Post DHL GroupDHL-koncernen Deutsche Post har påbegyndt produktion af en elektrisk leveringsvogn baseret på Ford Transits syvende generation, StreetScooter GmbH og Ford-Werke GmbH i juli 2017. Ifølge officielle meddelelser vil der være mindst 2.500 Transit-elektriske køretøjer på tysk gader i 2018, som vil blive tilpasset Deutsche Post og DHL specifikationer.
StreetScooter GmbH har produceret lastbiler i Aachen siden 2015. Til dato er Deutsche Post-flåden allerede tæt på 3.000 enheder.
De små elforsyningspakker har en 4,3 kubikmeter pakke, og lithium-ion-batterierne (Li-Ion) tillader op til 80 kilometer. Hvad vil der være tilfældet med Ford Transit? Elektrisk Transit med levering på mere end 20 kubikmeter, og rækkevidden af ​​lithium-ion-batterier installeret i køretøjet er nok til at køre fra 80 til 200 kilometer. Det elektriske drev genererer 204 hk og 300 Nm, men den maksimale hastighed på StreetScooter Work XL er kun 85 km / h.
Den officielle nyttelast på StreetScooter Work XL er 1 350 kg, hvilket betyder, at denne kurerleverance ikke vejer op til 2.900 kg uden lastning. Høj personlig vægt skyldes stort set kraftige batterier.


Hybrid Ford Transit Custom PHEVBilen blev præsenteret på Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) i Storbritannien. Auto-lignende enhver anden plug-in hybrid - er udstyret med en elektrisk motor, et lithium-ion batteripakke og en forbrændingsmotor; I Ford er det en 1-liters EcoBoost-pris.
Transit plug-in batterier er placeret under gulvet i bilen for ikke at reducere bagagerummet. Batterikapaciteten er 50 km i ren elektrisk kørselstilstand. En yderligere benzintank tillader i alt over 500 kilometer. Ford forbereder 20 eksemplarer af bilen i øjeblikket. til London Transport Bureau og Police Office. Biler deltager i 12 måneders test. Masseproduktionen af ​​hybrid Ford Transit Custom-plug-in vil ramme 2019.Interessant...

Den helt elektriske version af Ford Transit, kaldet Edison, blev produceret i Storbritannien af ​​Smith Electric Vehicles i 2009! Køretøjets rækkevidde var omkring 130-160 km. Maksimal hastighed var 80 km / t! Disse er sammenlignelige med dem, som andre virksomheder tilbyder efter 8 år!Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: