Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom i en ny udgave!!!


Fra 2012 har vi mulighed for at købe Ford Transit Custom. Siden da vandt van minut sin plads i forkant med erhvervskøretøjer. I det foregående år (2016) blev ca. 120.000 eksemplarer af denne model solgt. For en tid siden mødte vi den opdaterede Ford Tourneo Custom, og nu er det tid til en ny injektion af nyheder. Den nye Transit Custom kommer på markedet - den er forbløffet over det nye look, det imponerer med sit interiørUdvendig og karrosseri


Den renoverede model vil være den nemmeste at genkende på forsiden. Der vil være nye forlygter (valgfri dagslyslampe og Xenon HID lamper), en indtrækbar kofanger og en stor ribbet radiatorgitter. En anden nyhed vil være lakens orange farve - allerede populær i billeder, der viser den nye model af køretøjet.

Interiør af van - lockers, lommer og plads


Der er sket meget flere ændringer inden for køretøjet. Du kan kalde det et "mobilt kontor"! Passagerer på denne varebil kan føles som i en bil. Kvaliteten af plastdelene og alle materialer blev forbedret. I det nye interiør finder vi en hel del opbevaringsrum, som alene i konsollen har en kapacitet på 25 liter. Blandt dem er tre åbne hylder øverst på instrumentbrættet (ideel til puder til dokumenter eller mobiltelefoner) og et stort opbevaringsrum, der er egnet til opbevaring af dokumenter, f.eks. I A4-format, nederst. For ekstra komfort er en sammenklappelig kopholder, der ligger under gearhåndtaget, fastgjort til kopholderens yderkant og to-liters flasken.Dørets indre var helt omdesignet. Vi finder tre store opbevaringsrum og et praktisk håndtag. I kabinen finder vi blandt andet. 8 tommer berøringsskærm med SYNC3, som kan betjenes med gestus og stemme. SYNC 3 giver dig mulighed for at styre lyd, navigation og tilsluttede smartphones med enkle talekommandoer. Et helt nyt look blev givet til panelet for air conditioning. Andre er også ure eller endda ratet. Komforten til daglig brug forbedrer nye pladser med nydesignet indvendig og skum geometri.

Hvad gemmer sig under masken?

En moderne to-liters EcoBlue dieselmotor er tilgængelig. Enheden tilbyder varianter på 105, 130 og 170 hk. Ingeniører har været i stand til at reducere deres appetit for brændstof med så meget som 13%, med en 20% stigning i drejningsmoment i bunden. Emissionerne ved den økonomiskste økosvariant er omkring 148 g / km CO2, med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,7 l / 100 km. Den svageste variant er udstyret med Auto Stop Stop, dæk med lav rullemodstand og Ford Acceleration Control, der begrænser hastigheden til 100 km / t.Desuden?

Listen over faciliteter vil også blive opdateret til de nyeste teknologier, vi har dedikeret os til. Listen åbnes med en intelligent hastighedsbegrænser, som automatisk justerer køretøjets maksimale hastighed. Cross-Traffic Alert, Pre-Collision Assist med Fodgænger Detection, og intelligent adaptiv cruise control vil også være tilgængelig.

Transit Custom production starter i slutningen af 2017. Derefter vil du kunne placere ordrer til modellen i en ny visning. De første biler vil blive leveret til kunder i begyndelsen af 2018. Ford vil stadig være tilgængelig i en række forskellige varianter: varevogne (også med dobbeltkabine) samt passagervogn, kort eller lang akselafstand, to taghøjder og en DMC Fra 2,6 til 3,4 tons (nyttelast op til 1450 kg). Den stærkeste variant vil blive tilbudt i sportspecifikationen. I denne model vil Transit Custom være udstyret med en 170 hk motor og vil skille sig ud med en række stilistiske add-ons. Disse omfatter blandt andet. Dobbeltremme på motorhjelmen og specielt - lavet af læder - Ebony polstring.


Slutresultatet er en hybrid zero emission plug-in hybrid (PHEV) model, der vil ramme markedet inden 2019.

Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: