Your browser does not support JavaScript!


DELER - NY ELLER BRUGT? ORIGINAL ELLER UDSKIFTNING?

Hver ejer af en bil var i en situation, hvor det var nødvendigt at udveksle dele. Da du er på denne side, er der en stor chance for, at vi taler om dig! Nogle gange kan mindre defekter forhindre kørsel, hvilket ofte blokerer hele firmaet. Når fejlen er lokaliseret, og vi kender listen over genstande, der skal udskiftes, kan vi gå til gennemgang af de dele, der er tilgængelige i butikken. Vi skal beslutte, om vi vil købe - nye eller brugte dele. Et yderligere kriterium er kvalitet. Vi kan købe originale dele, PREMIUM reservedele (mærkevarer) eller drage fordel af reservedele af lav kvalitet, der er tilgængelige på markedet. Hver løsning har sine fordele og ulemper, som vil blive præsenteret nedenfor.


Forda Transit Dele

Den første kategori blev lavet på grund af produktets tilstand. I vores butik kan du købe både: nye og brugte dele. Nye dele giver os den største garanti for sikkerhed og holdbarhed. På grund af den manglende brug - deres levetid er den længste. Et ekstra plus på de nye dele er producentens garanti. Det giver os trøst, fordi vi på et bestemt tidspunkt kan forvente at modtage en ny del, når der opstår en fejl. Selvfølgelig afhænger dette stort set af den enkelte producents garantibetingelser. Den største, hvis ikke den eneste ulempe ved nye dele er deres pris. De er meget ofte sat på forhånd, og jo større antal mellemmænd, hvorigennem salget går - jo højere er deres pris. Det er værd at købe dele på officielle distributionspunkter eller fra en betroet kilde. Brugte dele er løsningen, hvorefter vi principielt når frem til økonomiske grunde. Når du skal reparere / udskifte en vare hurtigt. Dette er en almindelig praksis, fordi brugte dele kan være flere gange billigere end deres nye kolleger. Brugte produkter garanteres ikke. Der er ingen mulighed for deres klage som følge af fiasko efter f.eks. Måned. Derudover er vi aldrig sikre på, hvor varerne kommer fra, eller om den tidligere ejer tog sig af vedligeholdelsen af ​​hans køretøj. Disse dele er også karakteriseret ved lavere levetid afhængigt af slidstyrken. Heldigvis, når du køber i vores butik, kan du være rolig. Dele, der bruges, kontrolleres, inden de sælges til salg. Dele, der er meget beskadiget, uegnede til brug, sælges ikke.Den næste sammenbrud er for kilden til den del - hvorfra producenten kommer fra. Garantier for kompatibilitet og god kvalitet er de originale dele. Disse er de samme dele som dem, der oprindeligt var i vores varevogn for nylig. De går til masseproduktionskøretøjer. Logik foreslår, at det anbefales at udskifte med de originale dele. Dette er imidlertid en meget kostbar løsning. Det beløb, der kræves for at købe alle de originale dele alene, kan overstige værdien af ​​køretøjet selv flere gange. Derudover skal du sørge for, hvilke specifikke dele du har brug for. Det sker, at hvert rør, pakning eller andet lille element, du bliver nødt til at betale separat. Den anden ting er tilfældet med udskiftninger af høj kvalitet. Producenter af disse elementer kommer meget ofte til problemet holistisk. Ved hjælp af deres viden og erfaring ændrer de de originale dele forsigtigt eller fastgør dem til sætet med andre komponenter, der skal udskiftes.


Desuden afviger PREMIUM-substitutterne ikke fra den oprindelige kvalitet, og deres pris er meget lavere. For eksempel kan den bruges i vintertesthubberne, mere om HER. Hvis du kan få høj kvalitet, lange livsdele til en relativt lavere pris så er det nok værd at stearinlysspil. Vores butik er den officielle forhandler af TRATEO branded reservedele. Det er et britisk registreret selskab, der opfylder europæiske standarder samt kravene i den største bilindustri. Den sidste mulighed er at købe reservedele af lav kvalitet (meget ofte med ukendt oprindelse eller et ukendt mærke). Dette er den løsning, der kræver den mindste økonomiske indsats. Desværre forventes det at vælge dele af denne type med kort levetid og lav kvalitet på håndværk. Ofte er de ikke garanteret, men der er undtagelser fra denne regel.


At vælge den rigtige vare afhænger af en række faktorer - økonomiske muligheder, nødsituationer eller dele tilgængelighed. Det valg du laver afhænger af dig! Når du køber brugte eller lavkvalitetsdele, skal du stole på deres forkortede levetid. Nogle gange er det bedre at betale mere, behandle køb af dele som en investering i fremtiden. Det er også værd at overveje at købe high-end erstatninger, hvis værdi for pengene er simpelthen den bedste!


Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: