Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT - HVORDAN BESKYTTES DU FRA TØFTEN?

Ford Transit Thief

Hvert køretøj kan blive stjålet. For en amatør af andre ting er det kun et spørgsmål om tid, før nogen form for sikkerhed er overstået. Men kan du effektivt afskrække en tyv? Vi må huske på, at tyv kan have forskellige motivationer - man vil være helt afhængig af dele af vores køretøj, og den anden vil have udstyr fra varevognen (f.eks. Værktøj eller specialudstyr).

Den mest almindelige løsning er alarmen. Fabriksalarmer udgør på grund af deres universalitet ikke en stor udfordring for tyve. Det er værd at overveje installationen af ​​ophavsretlig beskyttelse i et mindre firma, hvis løsninger endnu ikke er tilgængelige i stor skala. Det ville fungere parallelt med fabriksalarmbetjeningen.
Alarmer, der oprettes i forhandlernetværk, oprettes på en sådan måde, at alle autoriserede tjenester i landet og selv i Europa kan reparere sådanne enheder. Tyve kender deres drift og ved, hvordan man kan omgå startspærren. Jo mere ubeskyttet sikkerheden, desto større er problemet for den kriminelle.
Husk! Alarmen selv er ingen garanti for sikkerhed! Dette er dog et skridt i kamp med tyvens præcedens.

En anden løsning er sporingsenheder, der bruger GPS-teknologi. Nogle køretøjer har fabriksbyggede sendere, der gør det muligt for køretøjet at være placeret i en afstand på op til flere titalls kilometer. Det er dog muligt at montere disse typer af løsninger alene. Det er bedst at vælge et usynligt sted, for den del at demontering tager lang tid. Den ofte valgte placering af senderen er køretøjets chassis.
Ford Transit Security

Vær opmærksom på, hvor du parkerer! Jo mere offentligt sted - større risiko for potentiel tyv. Du lader bilen stå uden opsyn natten over - kig rundt for nogle kameraer på parkeringspladsen. Overvågning bør effektivt afskrække lovovertrædere. I tilfælde af tyveri (eller ridser af bilen) har vi bevis i form af en video.
Glem ikke bilforsikring. Denne udgift, som cyklisk angriber tegnebøger af chauffører. Det er også godt at købe en auto-casco-politik med tyveribeskyttelse. Kun hun garanterer tilbagebetaling af det tilsvarende køretøj eller en bestemt mængde penge i tilfælde af tyveri.
Ford Transit Security


Vidste du, at...
Ford Transit MK 6 stjæler gifter sig mirakel?
Det ser ud til at med tiden og udviklingen af ​​nye teknologier har vores biler sikret sikkerhed for det 21. århundrede. Der findes allerede styringsblokke til fabrikken, digital og elektronisk bilsikkerhed. Ford Transit MK 6 optrådte på markedet i 2000. Han betragtes som en af ​​de sikreste modeller i motorens historie. Han udfordrede selv Ford medarbejdere! Ved sin specifikke konstruktion var udvekslingen af ​​nogle elementer i stand til at vare et par timer!
Ford Transit mk6 havde en startspærre i injektionspumpen og i tændingen.
Tildelingen af ​​den nye indsprøjtningspumpe til varevognen blev sikret med en ventetid på 30 minutter under programmeringen, hvor køretøjet måtte forblive på motoren.
Indsprøjtningspumpen blev tilsluttet direkte til kamakslen og hylsteret og udskiftet med en specialiseret service fra 3 til 6 timer. Modulet selv blev oversvømmet med harpiks. Den potentielle røver skulle være udstyret med en specialiseret computer, stor viden og sikkerhedsbagage i form af flere timer.
Ford Transit mk6

Den bedst mulige løsning for en potentiel tyv var at trække køretøjet fuldt ud på trækkøretøjet og derefter demontere det andetsteds. Sådan demontering af en potentiel røver ville have taget hele dagen hvis ikke længere. At trække et erhvervskøretøj på en trukket lastbil på en fantastisk måde er ikke en lille bedrift (selv om der har været sådanne tilfælde).

Ofre for sammenbruddet var ofte ejerne af varevognen! I tilfælde af brudt nøgle var der ingen mulighed for at fyrte bilen. Der var en cigaret startspærre omkring nøglekontakten placeret på nøglen af ​​nøglen. Tabletten havde en individuel frekvens (der var millioner af dem), hvilket gjorde det umuligt at starte med en brudt eller anden nøgle. Den eneste mulige løsning var at tilpasse den nye nøgle, som havde yderligere tidsbeskyttelse. I tilfælde af afbrydelse af proceduren - var det nødvendigt at starte det igen efter at have ventet på den passende tid. For fagfolk var det meget arbejde og for røvere? Sikkerhed for ikke at passere! Især at i den indledende periode med tilpasning af den nye nøgle krævede PIN, som kun var tilgængelig på Ford-service. Derudover var det også nødvendigt at have et pumpe nummer, hvilket tog cirka 3 timer at fjerne.
Husk! Tyven har aldrig tid! Derfor er tidsbeskyttelse den bedst mulige løsning. Desværre er det en historie om historien.

Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: