Your browser does not support JavaScript!


TUNING FOR ALLE - GØR DIN TRANSIT SHINE!

Ford Transit Tuning

Husk, at varevognen er en slags visitkort på hjul! På den anden side bruges privat - siger meget om ejeren. Den tid, vi bruger til at vælge det rigtige mærke og modelbil, afspejler det faktum, at det afspejler delvist vores livsstil såvel som os selv. Heldigvis har du ikke noget at bekymre dig om! Ford Transit er et ikon for kvalitet og alsidighed blandt elbiler.

Det er dog ikke let at skille sig ud på de overfyldte gader, da de haster gennem et utal af serielt producerede kopier. Hvordan tilføjer vi lidt karakter og glitter til vores transit? Få dine bælter og lær mere om delikat tuning, som næsten alle har råd til!
Svaret er krom dele af bilkroppen!

Chrome mirrors coverChrome spejl cover er det første element til at give dit køretøj et unikt udseende! Hvad mere er - det øger synligheden af ​​varevognen ved lav eksponering og påvirker trafiksikkerheden. Værd at se i barske forhold.
Chrome er monteret på spejlingens yderside. De giver det originale udseende til Ford Transit biler. Ved at bruge materialer af høj kvalitet under produktionen bevarer dette overlay sit naturlige udseende i mange år fremover. Det er også meget nemt at montere. Fjern kun beskyttelsesfolien fra monteringsbåndet (indersiden af ​​sagen) og lim chromen til spejlet på bilen.
Husk at overfladen er affedtet, og at den skal installeres i en positiv omgivelsestemperatur.

Chromed door handles


Ford Transit – forkromede dørhåndtag

Forkromede dørhåndtag vil tilføje karakter til din Ford Transit!
Håndtagskarmene er vejrbestandige - ingen vejr er dårligt for dem! Takket være det kan de tjene i lang tid. De er monteret på et affedtet substrat ved at rive foliebåndet af monteringsbåndet, som er placeret på indersiden af ​​overlaget.
Perfekt formet krom, når den er sat til side i lang tid intakt under påvirkning af ydre forhold.
Håndtagsdækslerne i vores butik er lavet af en velrenommeret Trateo. Selskab.

CHROMED BACK LIGHT

chromed rear light - ford transit

Forkromet baglygte blev fremstillet til Ford Transit MK8. Dens produktion startede i 2014. Den repræsenterer den nyeste generation Transit-model. Moderniteten af ​​dette køretøj kan understreges i en simpel, perfekt matchet lampehætte. Krom limes på baglygterne med et dobbeltsidet tape på indersiden af ​​overlaget. Den vigtigste fordel er dens styrke - den har en meget stærk lim, der sikrer stabiliteten af ​​denne del.
Chromy lamper til rådighed i vores butik er kendetegnet ved meget høj kvalitet materiale, der er modstandsdygtig over for vejrrelaterede problemer. Den bevarer sin naturlige udseende i mange år efter grundlæggelsen.

Chrome surround grille fog light lamp

”Chrome

Forkromet surroundgitter tågelygte til Ford Transit Connect MK1-versioner til rådighed siden 2009 er det seneste forslag i dagens indlæg. Halogenhætter understreger vores bils luksus - ideel til forretningsmænd. Hvordan ser overlejringsenheden ud? Venligst: Vi skraber af underlaget, fjern beskyttelsesfilmen på monteringsbåndet. HUSK at chrome mount komponenter i positiv omgivelsestemperatur. Efter påføring - tryk på kropsdækslet.
Disse enkle elementer vil gøre din Ford Transit skiller sig ud fra mængden og fremhæve din individualisme.

Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: