Your browser does not support JavaScript!


TEKNOLOGIER, DER KAN FINDES I DIN FORD TRANSIT
OM, DER IKKE KAN VÆRE!

Ford Transit er en af ​​de mest populære kommercielle biler på det europæiske og det amerikanske marked. Den nuværende konstruktion består af mange års erfaring og snesevis af teknologier, som du ikke har nogen idé om.


Udbuddet af faciliteter starter med Adaptive Cruise Control (ACC). Dette er et hastighedsstyringssystem, der overvåger vejen fremad. ACC opretholder en konstant hastighed og en passende afstand fra køretøjet i stien foran vores bil.


Ford Transit - Radar - Pedestrian Detecion


Et andet element er den avancerede driverhjælp. For særlig opmærksomhed fortjener systemet at stabilisere køretøjet under krydsvind (Side Wind Stabilization). Systemet overvåger sensorer 100 gange i sekundet, og hvis der er registreret en vindstød, skal bremserne på en side forsigtigt anvendes for at hjælpe føreren forbliver i kørebanen. Et gennembrud inden for sikkerheden er et kollisionsundviklingssystem (Pre-Collision Assist) med funktionen Pedestrian Detection. Disse teknologier er baseret på et system af radarer og kameraer, der gør det muligt at anerkende vejskilte.


Tjek Fodgængerfunktioner i animation:


Pedestrian Detection - Ford Transit


Næste forbedringer er relateret til forbedring af færdselssikkerheden. Det forbedrede system med elektronisk stabilitetsstyring ESC er blevet opgraderet med kurvekontrol (automatisk, forsigtigt bremsning under den akutte indgang i bøjningen) og rullestabilitetskontrol (giver stabilitet og forhindrer tipping af bilen eller dens omdrejning).


Efterfølgende ændringer er forbundet med elektronisk, nemlig systemet SYNC 2. Det erstattede den tidligere anvendte teknologi SYNC, som er en pioner i berøringsfri, tale til brug-telefonopkald, meddelelser og MP3-afspiller. Allerede den første version var udstyret med nødopkaldsfunktion (Emergency Assist), som automatisk forbinder til nødtjenesterne, når en ulykke opstår. Systemet sender GPS-koordinater til køretøjet og giver mulighed for at tale med chaufføren. SYNC 2 er udstyret med en ny 6-tommer farveskærm i high definition og voice control navigation eller mobiltelefon.Ford Transit - Sync 2

SYNC 2 in Ford Transit mk7


               

SYNC 3 - Ford Transit

Panel af nyt SYNC 3Men det er ikke slut på nyhederne! Efter succesen med systemet SYNC 2 står Ford ikke på sine laurbær og forsøgte at foretage tilpasninger for at forbedre deres produkt. Vi ventede ikke længe på resultaterne, fordi i februar 2016 år - SYNC 3 premierede. Den største ændring? Opdateret, mere intuitiv grænseflade. Forstørrede knapper, der letter adgangen til oplysninger. SYNC 3 er ca. 10 gange mere effektiv end SYNC 2. Uanset om du bruger en berøringsskærm eller stemmekommandoer - kører det helt glat.


Også alle indikerer at i den nærmeste fremtid vil kunne bestille en seks-trins automatgear i stedet for den seks-trins manuelle gearkasse. Yderligere ændringer omfatter brugeren Ford Transit Custom Kombi. For deres vil være tilgængelig en ny bagluftsophæng.


Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: