Your browser does not support JavaScript!


Tiden er din fjenders største fjende!

Daglig vedligeholdelse udvider bilens levetid. Men hvad nu hvis noget forsømt dette aspekt, eller der er gået meget tid siden sidste inspektion? Vær ikke overrasket - pas på sikkerhed og komfort, og kontroller din bils aktuelle tilstand. Hvor skal jeg starte?

MOTOROLIE


olej silnikowy

MOTOROLIE er et centralt element i drevets funktion. Dens primære funktion er at reducere friktionen mellem współgrającymi komponenter og køleegenskaber. Det fungerer også som beskyttelse mod korrosion.
Med tiden er motorolien begyndt at miste sine egenskaber. Undergår temperaturændringer, fælder snavs og metalspåner fra slidkomponenterne. Forværre smøreegenskaberne.

Når du skal ændre olien?
Erfaringen viser bølgeformer fra 10 000 til 20 000 km (afhængigt af olien).
Når vi skifter olie, skal vi også investere i en ny oliefilter.

TIMING


Ændring af timing er en funktion, der venter - før eller senere - næsten alle bilejere med forbrændingsmotor . Tidsbælte udskiftning anbefales af alle bilproducenter. Dens hyppighed er bedst at kontrollere den tekniske dokumentation. Udskiftning af timingen skal også udføres efter køb af en brugt bil - tror ikke sælger sørger for, at han gjorde det for en måned siden.

BREMSEKLODSER


brake pads - front

It is difficult to determine exactly what many kilometers should replace the BREMSEKLODSER. Meget afhænger af, hvordan bilen bruges. Hvis bilen primært bruges til at rejse på ruten, kan padsens levetid nå op til 60 000 km. Navigere primært byen kan gøre det slidt ud efter ca. 30 000 km.
Hvis der ikke er nogen symptomer, ændrede de hvert 30-50 tusind kilometer det antagne gennemsnit, bremseskiverne kan nævnes som den anden udskiftningsblok. Omkostningerne ved et sæt blokke (på akse) begynder med et par dusin guldskiver, der koster op ad hundrede guld.

LUFT FILTER

The LUFT FILTER iS del af indtagssystemet. Fanger forurenende stoffer, der kan komme sammen med luft ind i motoren.
Når du ved, er det tid til at købe et nyt luftfilter? Et tilstoppet luftfilter kan øge brændstofforbruget og strømforbruget. Forsømmelse af dette element kan have en negativ effekt på motorcylindrene og stemplerne.
Den sikreste måde er at erstatte den hver 15.000 eller hvert år afhængigt af udnyttelsesgraden. Denne operation kan tilsluttes f.eks. Udskiftning af olie og oliefilter. Filtret trænes hurtigt, hvis du kører mest rundt om byen og placerer med højt støv.

Brændstoffilter

Brændstoffilter

Dens formål er at rengøre brændstoffet. Du bør vide, at brændstofforurening normalt er farligere i diesel end benzin. Dette skyldes designløsningerne - især ved anvendelse af højtryksindsprøjtningsudstyr. For det meste i strømsystemer anvendes gnisttændingsmotorer kun med mesh beskyttelsesfiltre og småpapirfiltre. filter ledningen er installeret i motoren Som regel mellem en fødepumpe og injektorer. Det er præget af en relativt høj holdbarhed. Tilstrækkelig rengøring af brændstoffet afhænger af papirtypen.
Udskift på banen mellem 15 000 - 50 000 km.

Vidste du at ... ?

Vores andre blog artikler: